Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

Narkolepsia jäävuorenhuippu

Narkolephuijaussia vain jäävuorenhuippu, osa suurta petosta!
Miksi Suomen kiekkomaajoukkue, Vancoverissa suomalaisten hiihtojoukkue menestyi huonosti? Tarkkaavaisuushäiriöt liikenteessä ovat johtaneet turhiin kolareihin. Yleisesti ottaen tarkkavaisuus ja ”ote asioihin" on herpaantunut.


Kaiken kaikkiaan elämme aikaa jolloin asiat alkavat paljastua. Kiitos kaikille niille rohkeille yksilöille, toimivatpa he millä alalla tahansa, jotka eivät ”myy totuutta”.  Kysymys on suuresta maailmanlaajuisesta hujauksesta, jonka yksi vaivainen sivujuonne on tämä H1N1 – rokote. Vastaavanlaisia harhautuksia on lukuisia tieteenmafian, talousmafian ja poliittisen mafian ryhmät. Nämä kokeilut ovat saaneet kasvaa hiljaa viimeisien viidenkymmenen ja sadan vuoden aja, ja pidempäänkin. Polttoaineen toimii ahneus, joka kiihdyttää huijauksen vauhtiin, mutta se ei voi jatkua loputtomiin, vaan jonkinlainen pamaus tai seinä on odotettavissa. Toivottavasti emme joudu maailmanlaajuisen konfliktiin, joka voisi olla sotateollisuuden salainen tavoite.


Neptunuksella kestää noin 14 vuotta kulkea merkin läpi. Juuri nyt se kulkee Vesimiehen viimeisillä asteilla, siten että läpinäkyvyyden ja kristallin kirkkaiden oivallusten aikakaudesta siirrytään jo ensi vuonna Kalojen merkkiin, joka lisää ainakin osaltaan sekaannusta ja kaaosta, varsinkin silloin jos emme tunnusta tosiasioita. Neptunus kiertää eläinradan noin sadassa neljässäkymmenessä vuodessa ja viimeksi se oli 1845 – 1848 samassa siirtymävaiheessa, kun vuonna 2011.

KÄPYLISÄKE - NEPTUNUKSEN YMMÄRRYS
Astrologina haluan korostaa ”läpinäkyvyyden ja paljastumisen” aikakauden merkitystä vielä niin kauan kun Neptunus on Vesimiehen merkissä. Jossa nyt elämme!

Neptunus symbolisoi yksilöllistä ja kollektiivista alitajuntaa ja fysiologisesti se ”vaikuttaa käpylisäkkeen toimintaan”. Käpylisäke on yhdistetty psyyken raha_rokotustodellisuuteen ja käsityskyvyn korkeimpiin tasoihin (A.T. Mann).  H1N1 – rokotteen tarkoitus on ollut ”sekoittaa ihmisen luontainen vuorokausirytmi” josta sopivasti syntyykin monia häiriöitä ja sairauksia. En tiedä kumpi tässä on pahempi vaihtoehto, tehdä ihmisistä (lapsista) hulluja vai lääkeriippuvaisia koko elämän ajaksi.  Syvä osanottoni kaikille lapsille ja heidän vanhemmille, lääketeollisuuden aiheuttamista haitoista.

NEPTUNUKSEN UHRIT 50 – VUODEN TAKAA
Neptunus luo vahvan vaikutuksen eli illuusion; Mayan (intialaisittain). Neptunus osoittaa epäselvimmät kohdat yksilön kartalta ja kollektiivisesti se kuvaa muotia ja kaikenlaisia trendejä.

Pyydän anteeksi, jos loukkaan ketään näillä puheillani. Pyrin aina asioiden avaamiseen, sillä arvostan ehdotonta totuutta. Haluan korostaa äitinä, kuinka meitä jo aikuisia, ja lapsiamme on systemaattisesti mielenmanipuloitu. Nuorisokulttuuri ”rock -musiikki” ja varsinkin sen kaikki äärimmäisyydet ovat lähtöisin samasta ”pahan harhautuksen juuresta” kuten tämä H1N1 – possurokotus.

NuorisokultturiNUORISOKULTTUURI                                                             Elvis oli tarkasti luotu brändi lantioliikkeineen, jonka ainoa tarkoitus oli saada naiset hysteerisesti kirkumaan. Tulos oli uskomaton. Oletko koskaan nähnyt sen ajan konserttielokuvia, jossa Elvis esiintyy ja jossa nuoret viattomat naiset näyttävät menettävän järkensä? Beatlesit päätyivät vahingossa ja pelkästään musiikillisten kykyjensä ansiosta suosioon eikä levy-yhtiön panostuksena, on alkuaikojen poikkeus (Allan). Joista tuli ainakin osittain lopulta levy-yhtiöiden ensimmäisiä uhreja. Intianmatkat hullujen gurujen luokse ja huumeiden käyttö johti psykedeelisen musiikin tekemiseen 1960 luvun lopulla. Rahaa syytämällä saatiin valtavasti julkisuutta.., kun Johan Lennon sitten ”itsenäistyi” hänet ammuttiin. ”Rollarit” ryhtyivät matkimaan heitä ja he ovat olleet alusta alkaen merkittäviä populaarikulttuurin luoja ja vahva esikuva ”pään sekoittamisessa”.


Samoin aikoihin markkinoille laskettiin e-pillerit. Naiset huumattiin. Niiden haitat pyrittiin minimoimaan kehittämällä uusia sekoituksia. E-pillerit sekoittivat naisen tunne-elämän ja feromonit sekoittivat luonnon omat herkät signaalit parinmuodostuksessa; terveiden jälkeläisten saamiseksi. Hippikulttuuri oli 1960 - luvun brändi, jota kaupattiin huumeiden kanssa ”seksuaalisena vallankumouksena” kunnes se omaksuttiin ja ”nuoret olivat riistetty turvallisesta kasvuympäristöstään”.  Omat juuret mitätöitiin, eikä edellisten sukupolvien kokemuksilla ollut mitään käyttöä. Näin hajosivat perheet ja naiset joutuivat ”hunningolle”. Rajoja rikkovan Uranuksen kuljettua neljänneksen eläinradalla keksittiin, discot ja punk – musiikki repikin siten lopun harmonin rikki. Ihannoitiin sukupuolettomuutta (David Bowie) ja levisi (?) AIDS, mutta sekään ei riittänyt.

HUUMEET j a LISÄAINEET – KIERRÄTYS
Elämisen perustoja heilutellaan lisää tämän hetken globaaleilla markkinoilla, jossa kovalla rahalla lanseerattuilla tuotteilla pyritään ravistelemaan ihmisten suhteellisuudentajua uudella tavalla; epäilyinä omasta sukupuolesta. Homoseksuaalisuuden lietsominen kuuluu myös tähän ”neptunusmaiseen” hämäykseen. Kaikki muoti nousee ikään kuin kierrätyksenä yhä uudelleen esille, kollektiivisesta alitajunnasta (Neptunuksen mielikuvat).

Esimerkiksi henkilö, jolla Neptunus on sopivasti vaikkapa astrologisen kartan keskitaivaalla; aistii luontaisesti tulevat trendit aivan samoin kuten selvännäkijä tekee, lukemalla asiakkaansa Neptunus-kenttää eli tämän mieltä. Neptunus kuvaa universaalia mieltä, muoteineen, trendeineen ja uskomuksineen.

Henkiset ja uskonnolliset suuntaukset alkoivat saada systemaattisesti tilaa New Age - gurujen muodossa 1960 luvulta lähtien ja ne nostettiin uudelleen kaupattaviksi 1980 luvulla. Nämä suunnat olivat tarkoitettu yksilöille, jotka eivät nähneet kristinuskoa tai muita "henkisiä ilmiöitä" riittävän kattavana ja mielenkiiltoisena.  
Kuusikymmentä luvulta lähtien huumekehittely kehittyi aivan omaksi liiketoiminnaksi amerikkalaisille. Niiden pois kitkemisen yhteydessä huomattiin niiden tuottoisat markkinamahdollisuudet. Niinpä huumelaboratoriot syytävät uusia huumeita markkinoille heti kun kysyntä alkaa hiipua. Oletteko koskaan ajatelleet kuinka ovelaa peliä on levittää nopeasti ja vaivattomasti huumeita, kuten nykyisen kaltaista MDPV - synteettistä muotihuumetta? Jos politiikot voi lahjoa, miksei koko virkamiesportaan, poliiseja myöten. 

VIIHDETEOLLISUUS
Hollywood ylpeänä esittää ”neptunusmaista teatteria” valkokankailla joissa osa elokuvien juonesta, on pelkkää markkinointistrategiaa.  Myydään unelmia ja myydään ideologiaa (muotisuunnat) ja pahoilla on puhdas omatunto, kun seikkailuviihteen seasta väläytellään totuuksia, vaikkei niitä enää kukaan huomaakaan. "Oma vikasi, kun et tajua feikkiä". Annetaan lisää viihdettä kun henkisesti laiskat ihmiset sitä haluavat ja vielä maksavatkin siitä.  Se mitä aitoudesta ja hyvyydestä on vielä jäljellä, näkyy joidenkin taitavien ohjaajien pyrkimyksissä viestittää elokuvillaan nykyajan vaaroista. Puhdas luovuus on myös nimittäin katoavaa luonnonvaraa, sydämen viisauden ja arvojen kuoltua. Monissa klassikkosaduissa voimme vielä löytää arkkityyppisiä tarinoita todellisuuden ja epätoden pettävästä maailmasta. Tuhannen ja yhden yön saduissa kerrotaan esimerkiksi tällaisen monimuotoisten petosten mahdollisuuksista. Vuosisatoja vanha tarina kertoo, kuinka houkutteleva punainen marja voi koitua sen poimijan kohtaloksi, kuten nykyajan noidan omenoissa; H1N1 – possurokotuksen kohdalla tapahtui. Ironiaa on rokotteen nimessä; pademrix, joka voidaan selittää pandemia sanalla, mutta se muistuttaa myös pandoraa, lipasta joka kuvaa transformaatiota; pahuuden synnystä ja alkuperästä.  

NEPTUNUKSEN MERI - HUKKUA vai PELASTUA
Neptunus on Kalojen planeetta, ja jos emme ymmärrä tai edes ala kyseenalaistamaan monien todellisten pyhimysten antamaa viestiä näkemisen metaforasta, hukumme mielikuviimme todellisuudesta; olemme kulkeneet syvälle mayassa eli harhassa. Neptunuksen olemukseen kuuluu samaistuminen ja kopioituminen eli eräänlainen mielen kloonaus; valitsemalla sitä mitä edellinenkin valitsi. Näin siis muoti ja trendit leviävät. Neptunusta kuvattiin antiinkin tarustoissa Poseidon - merenjumalaksi.

Neptunus siirtyy siis Kalojen merkkiin ensivuonna. Siirtyminen on aluksi edestakaisin sahausta merkkien välillä, kunnes se kokonaan on siirtynyt Kalojen merkkiin 4.2.2012, viipyen siellä tammikuuhun 2026 asti. Tänä aikana on odotettavissa taiteiden kysynnän ja sen tuottamisen lisääntymistä, mutta myös sosiaalista hätää sillä länsimaisten yhteiskuntien alasajo kiihtyy. Heikot, sairaat ja sekapäiset ihmiset jäävät oman onnensa nojaan. Rikkaruohot rehottavat, kuin makaaberissa sirkuksessa. Parhaimmillaan ihmiset sulautuvat Henkeen, siihen joka on heidät luonut. Ennen sitä sulautumisesta on vaarana, ettei yksilö enää erota oikeaa ja väärää hämärässä (neptunusmaista), vaan hän eksyy ja antautuu jollekin epätodelliselle.

NeitsytAPUA NEITSYT MERKILTÄ
Ainoa lohtu on Kalojen vatsamerkki, Neitsyt merkki, josta voi saada konkreettista tukea: Neitsyt merkki edustaa parhaimmillaan mielen ja ruumin puhtautta eli tasapainoa. Neitsyt maamerkkinä kuvaa myös arkea, arjen konkreettisia ja yksinkertaisiakin töitä. Neitsyt merkkiin liitetään usein henkinen ja fyysinen siisteys ja järjestys, jotka ovat tärkeitä myös siten, etteivät tunne-elämän sotkut pääse yllättämään. Neitsyt menettää järkensä jos se elää yli varojen, niinpä säästäväisyys, hyötyviljely ja asioiden kriittinen arviointi muodostuvat tärkeiksi, kuten kysymykset, asioiden tarpeellisuudesta ja järkevyydestä. 
Tarvitset siis maata jalkojesi alle ja jotain todellista käsin pideltäväksesi. Käsillä tekeminen on terapeuttista. Pidä tunteet, ajatukset ja ruumis kaikki nämä kolmessa tasapainossa, niin toimit oikein: sydän, mieli ja fyysinen puoli… se on eräänlainen pyhä kolminaisuus. Jos ajattelet muuta kuin sanot tai jos teet tunteitasi vastaan, aiheutat suoraan itsellesi ongelmia tai välillisesti läheistesi kautta, olet pian itsekin ongelmissa. Ole rehellinen itsellesi – ja lapsillesi ja puolisollesi!

MAALAISJÄRJEN KÄYTTÖ SALLITTUA
Hyvä lukija löydät itsekin hetken mietittyäsi lukuisia ”järjettömyyksiä” yhteiskunnassamme, Euroopan Unionissa tai Yhdysvaltojen politiikassa, joissa toimitaan yhä useammin terveenjärjen vastaisesti. Lyhyesti sanottuna; kaikki hullutus ja ihmiskunnan rappio on kapitalismin seurausta mukaan lukien ”keinotekoisesti luotu” Venäjän vallankumous. Neuvostoliiton ainoa tarkoitus oli valtiomuotokokeilu - ilman rahaa.

Lähestymme nopeasti erään tietoisuuden kehitysvaiheen loppua. Ihminen hajoaa ja sekoaa ulkoapäin ohjautuvana, tällainen elämisenmalli ei enää voi jatkua. Se on luonnollinen lopputulos, jonka seurauksena yksilö ottaa vastuun itsestään! Epäluottamus lääketeollisuutta ja koko terveydenhuollonalaa kohtaan on tervettä. Toisin sanoen, on esimerkiksi löydettävä ammatillinen kiinnostus omista lähtökohdista käsin. Vuosikymmeniä sitten kun esimerkiksi rikkaat patriootit tarvitsivat pelloillaan ja tehtaissaan apuvoimia he käyttivät aluksi orjia ja myöhemmin he palkkasivat vierasta väkeä avukseen. Sittemmin työvoiman kysyntää motivoitiin yhteiskunnan palvelujen tarpeista käsin, lisäämällä koulutusta sopivasti ”valituilla aloilla”. Kun automatisoituminen ohittaa ihmisen tekemän työn, itse ihminen muodostuu tarpeettomaksi, jota ei enää tarvita. 

Tällä hetkellä yrityksen on kannattavampaa hankkia miljoonan euron kone ja palkata siihen muutama tekninen asiantuntija. Työttömäksi siirtyvät yksilöt siirtyvä valtion kirjanpidossa kulueriksi.
Tiivistettynä; nykyinen malli perustuu vain - valtaan ja rahastukseen perustuvaa kehitystä.   

Samalla kun ihminen on nauttinut aidosti yhteistyön hedelmistä tieteen, elintason ja lisääntyneen vapauden muodossa jokunen mätä omena keksi ryhtyä käärimään itselleen lisää valtaa. Se on voinut tapahtua valtion nimissä tai vaikkapa osakeyhtiölain nimissä. Molempien perimmäisenä tarkoituksena on lisätä poliittisin keinoin kansalaisten hyvinvointia ja kerätä yhtiössä voittoja osakkaille. Kuten niin hyvin tiedämme Yhdysvaltain poliittisesta hämäysstrategiasta, joka on aina perustunut ja perustuu edelleen vain häikäilemättömään oman edun tavoitteluun. tätä kuvaa hyvin lähes jokainen sota joka maailmassa on käyty, kuten mm. Irak, Afganistan ovat ne olleet amerikkalaisten riidanhaastamista. Etelä- Korean laivan upotus 2010 liittyy myös tällaiseen hämäys-puolustus-hyökkäys-pelistrategiaan. Amerikkalaiset huseeraavat kaikkialla hyvääsä ja enimmäkseen kait pahassa, minkä seurauksena he sitten oikeuttavat omat vastaiskunsa. ”En se ollut minä, vaan toi löi ekana.” Pelkäänpä että Kataisen ja Stubbin Venäjä puheet liittyvät tähän samaan peliin. Kun rauhanturvaajat aikansa huseeraavat konfliktialueilla syntyy kuin tyhjästä hallisematon kriisi ja Suomi, on yhä syvemmällä Naton virittämässä konfliktissa. 

HAJOAVATKO YHDYSVALLAT?
Astrologisesti Yhdysvaltainen perustamisajankohdan kartalla on Mars ja Neptunus keskenään haasteellisessa jännitekulmassa. Yksi ilmeisin tulkinta tästä on hämäys, harhautus ja toisaalta myös se että USA joutuu itse jymäytetyksi.

21.7.2007 USA:n kartalla alkoi Marsin perääntyminen ja astrologisesti se kertoo kylmän tosiasian, että heidän strateginen toimintansa kansakuntana on muuttunut. Lisäksi Pluto moukaroi perusteellisesti Yhdysvaltojen karttaa vielä muutaman seuraavana vuoden ajan. Tiedossa on isoja skandaaleja ja korruptiokytköksiä ympäri maailmaa, joiden ainoa alkuperäinen tarkoitus on kuten se on ollut jo vuosia ajan vain omien elinolojen turvaaminen ”rapumaiseen hysteerisen liioittelevaan tyyliin”: ”mulle kaikki, ellei nyt, niin ennen pitkää kuitenkin”. Kaikki Ravut eivät toimi näin, mutta pahimmillaan se menee näin omahyväisesti ja todella, todella subjektiivisesti.

Yhdysvallat on hajoamispisteessä ja siksi se pyrkii maailman hallintoon. Kuulin Afrikan Unioni maininnan eilen ensi kertaa (?). Euroopan Unionin perustamisessa mahdollisesti joskus olleet ylevät ajatukset ovat muuttuneet, eikä Eurooppaa voi enää nähdä kuin Yhdysvaltain rahoittajana. Bilderberg kokoukset manipuloivat jonkilaisilla etuisuuksilla poliitikkoja heidän oman pienen eliitin etujen ajamisessa. Yhdysvaltojen velkaantumisen takia ja sen liittovaltioiden repeämisenuhan vuoksi on kiire. Yhdysvallat pyrkii Bilderbergien avulla nopeuttamaan yksittäisten valtioiden, kuten myös Suomen poliittista asennetta, itselleen edulliseen suuntaan.

TYÖPOLITIIKKA SUOMESSA
Et ole hullu, ja olet aivan oikeassa siinä, ettei missään tunnu olevan mitään järkeä. Lakeja kiirehditään, ympäri Eurooppaa politiikkoja lahjotaan suoraan tai epäsuorasti lupaamalla heille vähintäänkin ”aineetonta tukea” vaaleissa. Asetuksilla ja muutoksilla rahastetaan yksittäisiä kotitalouksia ja uutisoidaan aiheista, jotka saavat suuren yleisön huomion pois tärkeistä kysymyksistä. Ilmastomuutos on ollut yksi tällainen suuri harhautus. Ilmasto ja sen lämpeneminen, jäätiköiden sulaminen ovat nekin osuvasti Neptunusta!

Suomessa jää ”suunnitelman mukaan” 4000 ihmistä työttömyyseläkkeelle joka vuosi, masennuksen takia. Hyvä business, nuo mielialalääkkeet ja samaan aikaan puhutaan työurien pidentämisestä työelämän lopusta ja alkupäästä. Hyvä että puhutaan nättejä, kuten televisiomainoksessa ”Hyvä maku tulee Ruotsista”. Läkerol pastilleissa onkin sopivasti aspartaamia jne...  Kuinka tuo nuoriso osaa viihteen poispilaamina tehdä edes töitä ja kuinka he jaksaisivat, kasvettuaan ravintosisällöltään olemattomalla ruoalla? Rodunjalostus on arkea, possurokotuksilla, ruoanmanipuloinnilla ja ilmasta käsin levitytettävillä myrkyillä. Mutta tämä kaikki loppuu, ei tosin heidän taholtaan vaan aikakauden loputtua. Astrologisesti on tiedossa muutoksia, eikä niiden suojaksi ole mitään punkkareita tai turvasatamia, olemme nimittäin kaikki samassa veneessä (Neptunusta sekin).

AMERKKALAISET UHREJA
Huijaus ei tapahdu niinkään kansallisella tasolla. Euroopan vallankumouksen seurauksena ja varsinkin sotien loputtua 1940 luvun lopulla Yhdysvaltoihin muutti vallanhaluisia ”superegoja”, jotka keksivät vapauden nimissä höynäyttää itseään typerämpiä ja viattomampia ihmisiä. Tässä kohdassa me, juuri nyt elämme.

Yhdysvaltain presidentit kuten George W. Bush ja Barack Obama ovat marionetteja vaarallisten bulvaanijoukkojen ohjaksissa. Yhdysvaltojen presidentin nimissä tehdään yhtä sun toista ja presidentit vain katsovat ”suu auki” näytelmää, kuten George Bushn kohdalla monta kertaa tapahtui. Bushin kohdalla hämmästely oli niin aitoa, että viimeistään jälkiviisaana olisi hyvä suhteuttaa asia oikeisiin mittoihin. Obamalta vaaditaan huippu terävyyttä, jotta hän saisi asioita edes hitusenkaan siihen suuntaan mihin hän niiden haluaisi menevän.

Vaikka aloitin Neptunuksen harhauttavasta vaikutuksesta, tahdon vielä korostaa Pluton kierron nykyistä vaihetta. Kun Pluto oli siis edellisellä kierroksella noin 240 vuotta sitten samoissa kohdissa kuin nyt, yhteiskunnallisen todellisuuden rakenteet natisivat ja rytisivät ja se nostatti mm. Euroopan vallankumouksen silloisia itsevaltiaita kohtaan. Elämme lähes samanlaisessa tilanteessa vain sillä erolla että nykyajan itsevaltiaat (Bilderberg ryhmä) ovat muuttuneet näkymättömiksi. Tässäkin on osuvasti Neptunus paradoksi, vai onko tämä vain ”neptunusmaista mielikuvitusta”.  Euroopan vallankumous ja muut sodat ovat opettaneet myös pysymään piilossa. Siivota jäljet eikä ainakaan myönnetä mitään. Kaikki on silkkaa mielikuvitusta! Jokainen tietää mitä petoksen tehnyt ihminen uhrille tokaisee ”oletko hullu”? ”Sä vaan kuvittelet”!

”Neptunusmainen” harhautus; aivopesu on jokaisella elämän sektorilla mihin raha ja kaupallisuus tunkeutuvat. Uskonnot ja uskomukset kuuluvat myös tähän samaan genreen. Elämme siis todella paksussa harhassa, kunnes haluamme vilpittömästi herätä todellisuuteen ilman "mielikuvitusta" tällä kuvaa aiemmin viittaamani; aikakauden loppua. Tunnustaa kylmät tosiasiat ja jatkaa siitä..

ÄITI MEIDÄN
Äiti meidän joka olet maan
päällä Pyhitetty olkoon Sinun Nimesi
tulkoon Sinun valtakuntasi
Tapahtukoon Sinun Tahtosi
Maanpäällä niin kuin taivaassa
Anna meille väärät tekomme anteeksi
Anna meille meidän syntimme anteeksi
niin kuin mekin anteeksi annamme
niille jotka ovat meitä vastaan rikkoneet
äläkä johda meitä harhaan (illuusioon)
Mutta päästä meidät pahasta
sillä sinun on Isä, Lapset ja Kunnia
iankaikkisesti
Amen

Germany 13.7.1986 Shri Mataji Nirmala Devi

Kirjoittanut, Tuija Uusitalo 26.8.2010.