Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

Victorian ja Danielin häät 2

Ruotsin Victoria ja Daniel ovat astrologisesti sopiva pari toisilleen. vict  dani

Astrologisilta merkeiltään he ovat Rapu ja Neitsyt. Victoria on siis Rapu ja hänen kuunsa sijaitsee vilkkaassa Kaksosen merkissä. Danielin aurinkomerkki on Neitsyt ja hänen Kuunsa sijaitsee urheilullisessa Oinaassa.

Nyrkkisäännön mukaan, kun kaksi kolmesta päätekijästä ovat keskenään harmonisesti kumppaneiden kartalla, on jo se hyvä lähtökohta onnistuneelle avioliitolle. Victorialla ja Danielilla näin on, vaikka emme tiedäkään Danielin nousevaa merkkiä. Morsian onkin sitten nouseva Neitsyt johon miehen Aurinko osuu täydellisesti. Näin Victoria rauhallinen ja nöyrä tapa ilmaista itseään vahvistaa Danielin identiteettiä. Hän tulee aina olemaan rapuvaimolleen kaikki kaikessa.

Victorian_karttaMolempien Marsit sijaitsevat rauhallisessa ja maanläheisessä Härän merkissä. Yhteiset tavoitteet ja näiden toiveiden täyttäminen on myös suhteen kulmakivi. He tulevat varmasti pitämään toisistaan hyvää huolta henkilökohtaisella ja käytännöllisellä tasolla. Mars-Härät omistautuvat täysin ajamilleen asioille, kunhan asiat ovat itselle hyvin motivoituja. Yhdessä he kohtaavat esteet päättäväisesti ja itsepäisen vahvoina, kuten seitsemän kahdeksan vuoden yhteinen seurustelutaival on osoittanut.

Suhteessa on naurua ja paljon yhteisiä harrastuksia. Tässä suhteessa mielipiteiden ja kuulumistenvaihto päivittäisellä tasolla on luontevaa, hauskaa ja tarkoituksenmukaista. Muissa olosuhteissa olisin erittäin huolestunut miehen Marsin asemasta suhteessa naisen Saturnukseen. Tämä on kova pala miehen spontaanin itseilmaisun suhteen. Kuninkaallinen protokolla ja edustustehtävät ovat tiukasti ja tarkoin säädellyt, johon Daniel Aurinko-Neitsyenä soveltuu erittäin hyvin. Toinen miehisyyttä kuvaava tekijä Auringon lisäksi on Mars.

DanielMars kuvaa miehistä toimintaa makuuhuoneesta työhuoneeseen, mutta jos naisen velvollisuuksien täyttämä Saturnus asettaa miehiselle itseilmaisulle suuria haasteita, tiedossa on vakavia ongelmia miehen näkökulmasta katsottuna. Onneksi Danielin Kuu sijaitsee Oinaassa, mikä mahdollistaa luovimisen taidon miehisyyttä ilmaisevilla alueilla. Onhan Mars Oinaan oma merkki. Urheilullinen toiminta päivittäisellä tasolla tulee olemaan Danielin henkireikä, jonka kautta hän voi tiukoissakin raameissa toteuttaa itseään suhteellisen vapaasti ja spontaanisti. Hänellähän on huippuhyvä mahdollisuus osallistua niin perin ruotsalaista kansallishehkeä ylläpitävään toimintaan urheiluseurojen kautta. Ruotsisiltahan puuttuu se mikä meillä suomalaisilla esimerkiksi on luonnostaan. Nimittäin kansallistunto, jota urheilun lisäksi niin kovin ylläpitävät pikku ruotsinlippuineen. Ympäri Ruotsia lähes jokaisella tontilla kaupunkien ulkopuolella liehuu Ruotsin lippu ikään kuin muistuttaakseen itseään valloittamistaan alueista.

 

Victoria__Daniel_suklaarasiaV:n & D:n TULEVAISUUS
Danielilla on haasteellinen aika heinä-elokuussa, ehkä se kertoo suunnan valitsemisen vaikeudesta. Saa nähdä kuulemmeko siitä julkisesti vai jääkö se vain hovin ja läheisten tietoon.

Victorialla ei ole kesäisen ja viimevuotisen ”kapinoinnin” jälkeen juurikaan muutoksia elämässään. Astrologisesti on ns. melko tasaista, ei siis juurikaan mitään muutoksia tai yllätyksiä. Hänen elämässään painopiste on tällä hetkellä akselilla itsenäisyys ja yhteistyö. Victorian syntymäkartalla Kuun laskusolmun on nimittäin vapautta ja itsenäisyyttä rakastavassa Oinaan merkissä joka osuvasti kuvaakin sitä kuinka häntä on kasvatettu kruununprinsessan rooliin. Vastapuolella sijaitseva Kuun noususolmu on tietenkin Vaa’assa, kumppanuuden ja yhteistyön merkissä. Seuraavat pari vuotta yksin esiintyminen ja toisaalta yhteiset edustustilaisuudet ovat koko Victorian elämän kannalta keskeisimpiä alueita, kun ajatellaan henkisen kasvun kannalta. Avioituminen ylipäänsä on hänelle hyvin tärkeä tavoite. Puhumattakaan siitä että hän Aurinko Rapuna on koti- ja perhekeskeinen ja ne ovat kaikki kaikessa. Tätä äidillistä, mutta myös kuninkaallista perinnettä hän myös mielellään ja varsin sisukkaaksi tulee vaalimaan.

v ja d htVIHKIMISHETKEN ASTROLOGINEN KARTTA Kerrankin häät olivat valittu kaikella astrologisella viisaudella, hyvin. Useimmat ihmiset valitsevat elämänsä tärkeimmät hetket aivan oudoin perustein joilla ei sitten olekaan suhteen solumisen astrologisen ajankohdan vuoksi juurikaan kestävyyttä tai hyvää tulevaisuutta. Victorian ja Danielin häät olivat parsisuhde teemaa ajatellen onnistuneet sillä Kuu ja nousumerkki osuivat Vaa’an merkkiin. He tulevat olemaan tyylikäs, eduskelpoinen ja suosittupari ystävien ja kansan keskuudessa koko elämänsä.

Häähetken Kuu oli kolme astetta Vaa’assa ja tämän kesän heinä-elokuun vahvat planeetat kuten Pluto, Uranus ja Saturnus heittävät jonkinlaisen varjo tai haasteen heidän aviolliselle alkutaipaleelleen. Tämä asetelma näkyi myös prinssi Danielin omalla kartta josta syntyy johtopäätös että jotakin ilmenee nimenomaan hänen kauttaan. Tuo teema voisi liittyä perillisiin, muuhun kuninkaalliseen perheteemaan mutta miksikäs ei, myös Danielin omaan perhetaustaansa. Tai hänen diplomaattisiin taitoihinsa joissa saattaisi ilmetä mahdollisesti kömmähdyksiä ja skandaalin poikasia, onhan hänen Merkurius Vaa’assa kolmisen astetta ja erittäin raskaasti aspektoitunut juuri nyt ylimenevien planeettojen vuoksi.

 

kuva: Colette suklaa ja teksti 20.6.2010, Tuija Uusitalo