Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

Sananvapaus Suomessa

Sananvapaus Suomessa

SANANVAPAUS - VASTAMEDIASananvapaus

Informaatiokulttuurin negatiiviset ainekset nousevat kollektiivisesta alitajunnasta: aiemmista ratkaisuista. Ymmärtääksemme asioita on otettava etäisyyttä joka parhaiten onnistuu astrologisten mittasuhteiden avulla. Lukija ymmärtää samalla, mitä eroa on ennustamisella ja astrologisella ajankuvalla.  

TIEDON AUKTORITEETIT
Suomen kehityssuuntana astrologisella kartalla korostuu tietämisen ja tutkimisen merkitys. Merkuriuksen asema vahvistaa luottamusta auktorisoituun tietoon ja tekniikkaan. Hyvää on pitäytyä toimivassa malleissa, mutta se voi tietenkin turruttaa kehityksen. Silloin heikkoutemme: on ulkomailta eri kulttuurista tulevat suositukset, info ja tutkimustulokset jotka voivat lumota meidät.
Tärkeintä on tunnistaa naiivius ulkomaalaisten kulttuurien ja uskontojen suhteen. Tämä väärien auktoriteettien ihannointi esim. ulkopolitiikan ja terveydenhoidon* alueella hidastaa Suomen omaa sisäistä uusiutumista.

Suomen kohtalona ovat astrologisesti kommunikointitaitojen kehittäminen ja vaatimus tunnistaa pakkomielteiset taipumukset: ohjailla muita tai joutua itse muiden ”arvovaltaisten /koulutettujen” asiantuntijoiden tiedollisen manipuloinnin kohteeksi. Suomen on nähtävä itsetuhoinen negatiivinen kuvitelma että meiltä puuttuisi tiedollista älyä, viisautta. 

Suomi

 

Valtarakenteiden muutos alkoi kun Pluto siirtyi Kauriiseen 1/2008, voimme jälkikäteen helposti havaita maailmanlaajuisesti alkoi paljastua demokratian kätketyt demonikratian auktoriteetit. Vanhat aikansa eläneet valta/järjestelmän rakenteet alkoi mureta sisältäpäin. Tämä näkyi erityisesti Suomessa, kun 2009 Pluto kulki kartan nk. 9-huoneen Merkurius Kauriin yli. Edelliset poliittiset vaikuttajat presidentti Halosen, ja 2009–2016 Jyrki Kataisen, Jutta Urpilainen, Paula Risikko ja vielä Stubbin aikana syntyi kulissien takaisia typeriä sopimuksia.  

Merkurius liittyy tiedon ja valintojen tekemisen lisäksi myös hermostoon ja lapsiin. Plutolle ominaisella kiihkolla, pyrittiin ”hermostoperäiseen” vaikuttamiseen massiivisilla *H1N1 – rokotus- ja homo-kampanjoilla, tähtäimessä aivojen kemialliseen toimintaan vaikuttaminen. Ulkomailta ohjatun tiedon auktoriteettien kohteena oli ihmisen tunne-elämä ja arvopohjan romuttaminen. Näillä istutettiin infosodan siemenet Suomessa. Plutolla, joka on kuoleman ja valaistumisen planeetta, oli siis silloin Suomen Merkurius -tiedostamisen päällä. Vaatiomassa taistelemaan tiedollisesta olemassaolostaan.

Vastareaktiona syntyi rokoteinfo-sivustoja kun osa suomalaisista aisti huijauksen. Samana vuonna julkaistiin myös Petos lautasellasikirja (WSOY 2009). Se paljasti elintarviketeollisuuden ja hygienia tuotteissa olevat myrkyt ja lisäaineet (esim. E621, shampoon parabenin, siliconin jne..). Tuoteselostukset joutuivat syyniin. Lääkäri Antti Heikkilä, (riippumaton oinas), sai lyhyitä silmät avaavia puheenvuoroja mediassa, joka on johtanut viimeisen pyhän auktoriteetin kaatumiseen, melkein. 

Sitten Pluto eteni 1/2014 hyvään kulmaan Suomen Kuun (kansa) kanssa. Uusi elämä kyti ja kehittyi pinnan alla yhtä matkaa pahuuden kanssa. Sitten spontaanisti syntyi 25.8.2014 MV-lehti. Ajoitus on täydellinen Suomen kannalta! Lehti räväytti salaisuudet esille kyseenalaistaen media- auktoriteettien roolin, islam – maahantunkeutujien yhteydessä v. 2015 lopulla. Aiemmin tiedonmuurin murtajina olivat olleet, ainakin Magneettimedia.com, sitten Vastavalkea.fi. Sittemmin loppunut Verkkomedia, joka haastoi ”erkkomedian” Ajankohtaisessa Kakkosessa 10/2011. Janus Putkonen on nykyisin suomenkielisenä toimittajana: dnipress.com.


MV-lehden Mars Saturnus yhtymä Skorpionissa
osuu Suomen Kuuhun ja Marsiin lisäten kestävyyttä: neulan etsimisessä heinäsuovasta. MV-lehden syntymähetki (nousumerkki) osuu Suomena kansan tuntoja kuvaavaan Kuu Neitsyeen. Syntynyt uusi perheenjäsen otettiin mielihyvin vastaan. Joissakin sisarissa ja veljissä se aiheuttaa närää, katkeruutta, koska vastasyntyneellä oli ajankohtaista kerrottavaa: ”etsikää nopeasti pahan, piilopaikat”. Suomen järjestyksen valvojana toiminut Saturnus Leijonassa: ei itse ylpeyttään pysty tuomaan esille Julkisensanan Neuvostossa, Skorpionin tavoin noin arveluttavia epäkohtia.

Tappavat lääkkeet
 Sitruuna Kustannus julkaisia 2014 kirjan Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus. Siitä oltiin melko hiljaa. Sitten keväällä 2016 ilmestyi paperilehti, joka vedettiin muutaman tunnin sisällä pois Sokos ja Prisma myymälöistä. Mitä Lääkärit Eivät Kerro Sinulle? – suomen kielisenä (mleks.fi). Mutta ainakin R-kioskit myyvät edelleen lehteä. Suosittelen.

Kun jonkun valtion tai yksilön syntymäkartalla on näin vahva Pluto Merkurius teema (kuten Suomessa), vanhojen tiedollisten asenteiden murtaminen on todella, todella vaikeaa. Pluto-asenteet ovat aina sitkeitä ja syvälle juurtuneita: korruptiosta / epärehellisyydestä syntyneitä syöpäpesäkkeitä josta alkaa kiivas eloonjäämiskamppailu, kun ne paljastuvat.
Suomi on astrologisesti erittäin kriittisessä vaiheessa. Herättelijöitä tarvitaan: emme ole lunastaneet täysin itsenäisyyttämme! Koska emme ymmärrä, omaa asemaamme.


Astrologisesti yleisesti Neptunus liitetään kaaokseen, mereen ja sumuun. Se on 164 vuoden välien omassa merkissään kuten nyt: Kaloissa 4/2011- 4/2025 välisen ajan. Kun Neptunus edellisellä kerralla siirtyi Kaloihin v. 1848, esiteltiin kommunismi. Sen tuomia vahinkoja näemme etenevässä maailmanvalloitus-ideassa. Kommunismi kielsi kaiken ja nyt informaatio on vapaasti saatavilla ja siksi on tärkeää tiedostaa, että juuri nyt liikkuu paljon oikeaa ja väärää tietoa, oikein ja väärin tulkittuna - ja olemme yksin sen kanssa. Vain rehellisyys itseä kohtaan helpottaa!

Tappavat lääkkeet takakansi


Neptunuksen paluu omaan merkkiinsä
 paljastaa siis kuluneiden 164 vuoden aikana luodut 
kollektiiviset 

valheet ja huijaukset: Toisin sanoen yhteiskunnalliset valtarakenteet liukenevat pois/ tai paljastuvat ensin, kuten olemme jo nähneet 2011 jälkeen. Tietenkin siellä on jo aiempienkin vuosisatojen kasaantuneet valheet taustalla. Oletuksena voi olla etteivät ihmiset tajua asia- ja tapahtumayhteyksiä. Kuten tapahtumia Ranskassa kun se tunnusti Palestiinan valtion, ja sai varoituksen Netanjahulta, ennen Nizzan tapahtumia.. Turkki järjesti muka-vallankaappauksen paljastaakseen omissa.. Näkymättömät säikeet ulottuvat meille asti sponsoroituna matu -virtana. Vaihtoehtomedialla näyttää olleen kollektiivinen tilaus valottaa kolmen valtauskonnon vastakkaisasetelman syitä ja seurauksia. Kuten jo kerran tapahtui, kun Neptunus loi tarpeen uskonpuhdistukseen vuonna 1516, M. Luther toimesta.


SÄHKÖINEN - PRÅPAGANDA
Neptunus Kaloissa muokkaa luovalla tavalla maailmankuvaamme, sitä voi hallita (taide) tai antautua sen myrkyllisiin höyryihin (trendit, ismit, ilmastonmuutos). Ajankohta vahvistaa sille luonteenmukaisesti lohtuna: todellisuuspakoa: fantasioita tai myötätuntoa luontoa kohtaa ja toiset kokevat maan vajoamana maailman illuusionäärisyyden pinnanalaisen murenemisen.


Edellisellä kerralla v. 1848 Neptunus Kaloissa loi mm. kultakuumeen: satojatuhansia ihmisiä ryntäsi Amerikkaan kaivamaan kultaa. Tämän päivän tuottoisat kalastusalueet löytyvät sähköisestä mediasta. Internetin luoma nopeatempoisuus saa kalat (ihmiset) sotkeutumaan verkkoon: nettirikollisuudessa tai suurvaltapolitiikan vastakkainasettelussa ja vetämään itsetuhoisia johtopäätöksiä. Internet, on oiva väline tiedon levittämiseen. Mukana kulkevat netti-puhelimet ovat kätevä väline joukkojen mobilisoimiseen (facebook) joka alkoi arabikeväästä - matuihin. Sitten politiikan erikerroksen väki juoksupoikien ja – tyttöjen netti-trolli armeijat toimivat kätevästi lännestä – itään ja etelästä – pohjoiseen ristiin rastiin. Kaikella on aikansa ja paikkansa, media(-papit(-taret)) puhkuvat intoa, koettaessaan huiputtaa itsenä lisäksi myös muita. Alkujaan tällaisen ohjaillun hattarakulttuurin vastapainoksi ilmestyi: Wikileaks ja Snowden paljastukset. Tässä eräs uudenlainen uutissivusto: http://newobserveronline.com

Internet, toi sotapropagandan jokaisen ulottuville. Infosodan häviäjät ovat ne jotka eivät osaa tarkastella ohimenevää ilmiötä ”pahan pelinä” vaan altistuvat näkymättömälle ohjailulle. Petos se on joka kannattaa - on aina kannattanut. Entä itsepetos? Älylliset ristiriidat ja peilikuvan vääristymät voivat johtaa heräämiseen: oman maailmankuvan muutokseen. Neptunus hallitsee siis yksilöllistä että kollektiivista alitajuntaa: fantasioita ja petosta, mutta se myös voimistaa halua olla yhtä Jumalan kanssa - ilman välittäjää.


Suomen 1917 kartalla on Auringon – Saturnuksen sopuisa suhde, Jousimies - Leijona merkeissä, on perustunut yläluokan henkilökohtaisen vallan rakentamiselle (korkeakoulutus, hyvävelijärjestöt) näyttävästi taluttelemassa vallan vahtikoiraa, meidän mailla. Tämä on ollut mahdollista Suomen kansan touhutessa kiireisinä kapea-alaisesti arkipuuhissaan (Suomen Kuu ja Mars Neitsyessä) katsomatta sen pidemmälle.
Kunnes MV-lehden alitajuinen tilaus lupaa kysymättä tunkeutui jokaisen tajuntaan. Jota sivistyneistö ei sano lukevansa. Mutta se on vale. Sellaisena hetkenä kun Mars ja Saturnus olivat yhtymässä Skorpionissa, se herättää tirkistelyn tarvetta paljastaa kaiken kaikille: se tuli, veti ja riisui valheen verhot sivuun ja kaatoi viimeisetkin kulissit.

MV lehti ja Suomi

SUOMEA PARANTAVA - MV-lehti
Mars Saturnus Skorpionissa pistää piikkinsä kansan omanarvontunteen sydämeen! Tämä pistos on parantava! Koska Skorpionin pisto 72° kulmalla, ei vahingoita, vaan se on lahja, osuessaan Suomen Venus Vesimieheen hyvin tarkasti!

Syvältä kaivava Mars - Saturnus yhtymä tekee huippukulmaa Suomen Venukseen ja vaikka olisikin vaikeaa uskoa: MV-lehden ja Suomen suhde on pitkässä juoksussa tervehdyttävä! Lisäksi Saturnus tekee suhteesta pysyvän olosuhteista huolimatta, kuten äkillinen siirto ulkomaiselle palvelimelle rikosilmoituksen seurauksena. Suomi saa paljon iloa, ja mikä tärkeintä, lehti palauttaa suomalaisille omanarvon tunteena: rakkauden totuuteen. Joka on ollut kadoksissa satoja vuosia…

 

SUOMEN - EPÄITSENÄISEN TOIMINTA
Neptunus illuusiomestari tarjoaa peilikuvamaisia paljastuksia siis 4/2011- 4/2025 välillä. Mutta tämän ajanjakson sisällä 2016–2017 Saturnus Jousimiehellä on tärkeä rooli Suomen itsenäisyyden uudistumisessa. Varsinkin tämä syksy 2016 on tärkeä. Yhtälailla valtioille ja niille yksilöille jotka ovat syntyneet joulukuun alussa (maalis-, kesä- syyskuun vastaavissa kohdissa): rajojen vetäminen on elinehto! Rajat ovat rakkautta. Totuus on rakkautta. Rakkaus totuuteen on tervehdyttävää! 

Kirjoitin aiheesta 2015 Suomi nousuun I ja Suomi nousuun II:
Saturnus asettaa rajat, holtittomalle ja laajenevalle kansainvälisyydelle ja velkaantumiselle. Yleisesti ottaen Saturnus testaa aina järjestelmän ja sitoumusten toimivuutta, se organisoi ja testaa mekaanisia rakenteita, siitä luotuja uskomuksia, käsitejärjestelmiä ja hallintomalleja. Säilyttäen toimivat osat ja elävät perinteet. Tunnistaako Suomi epäitsenäisen toiminnan?


Kun Saturnus osuu 2014-2017 Suomen valtion kartan Aurinkoon, Kuuhun ja Marsiin kaikkiin samaan aikaan: tahtoon, tunteisiin ja toimintaan, se halvaannuttaa kaikki luontaiset taipumukset, ellei kohde tajua, testin merkitystä. Antiikin Kreikan, Kronos, oli ehdollistunut ja kivettynyt Saturnus -jumala, joka ei sietänyt ajatusta että hänen omat lapsensa kehittyisivät ja veisivät hänen valtaansa, siksi söi heidät, paitsi yhden. Zeus, jäi legendan mukaan, eloon. Kuinka ollakaan Zeus liitetään Jousimieheen ja Suomi on Aurinko Jousimies. Miten voisimme vapautua maailmaa uhkaavasta "Kronos -vaarasta"? Joka meinaa syödä Suomenkin talouspakotteiden ja IMF- velkojen vuoksi. Tämän ymmärrettyämme, on oikeutettua kysyä, miten maksamme valtionvelan takaisin? Jos edellisten ja sitä edellisten sokeiden/ huijattujen politiikkojen allekirjoittamat sopimukset ovat sitoneet ja sitovat vielä tulevaisuudessakin molemmat kätemme, vieläpä niin, ettemme huomasi mitkä voivat olla lainojemme takuina: Luonnonvarat, metsät, pohjavedet.


Magneettimediassa (verkkolehti) on loistava lukijan kommentti: ajasta jossa elämme. Lukija tiivisti artikkelin ja ajan jota elämme: Taru Sormusten Herra – trilogiaan nimimerkillä:PeLeX 31.7.2016 at 15.39. Kiitos, YLE:n joka esitti sen kokonaisena heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Hauskaa tässä on se että Kalat liittyvät satuihin ja myyteihin, ja Neptunus nosti kollektiivisesta alitajunnasta J. R. R. Tolkien upean kirjallisen tuotoksen elokuvana esille Suomen televisiossa nyt. 

Suomen valtion kartan Neitsyt teemalla korostetaan yksityiskohtia, kuinka vetää jakauksia sekavassa päässä (hiukset), mutta tarvitaan lisää perspektiiviä koska Saturnus Suomen Auringon Jousimiehen päällä, on alettava sukia jakausta omassa päässä globaaleista ajatuksista/ intohimoista huolimatta.

Neitsyt merkki liitetään puhtauteen, hygieniaan ja terveyteen ts. mielenterveyteen ja mielen puhtauteen. Neitsyt merkin tehtävänä on selvittää epäselvyydet, joita vatsamerkki Kalat, saa aikaan. Jakausten ja peltosarkojen koodit on suhteutettava kattamaan kaikki! Kapea-alainen siivutarkastelu voi kostautua, tehtävissä, työpöydän kokoisella alueella tai missä vain valituissa tehtäväkentissä, silloinkin olisi edelleen nähtävä metsä puilta. Silloin tarvitaan kenties raisittavaa Kaksos-henkeä tuomaan näkökulman vaihdoksia, ja Jousimiehen laajentumispyrkimyksiä tavanomaisen toimintakentän ulkopuolella. Mutta Jousimies-henkinenkin tapa toimia voi "levitä kuin Jokisen eväät" tai "mennä hokkarit vinossa jäällä". Kaikki merkit siis täydentävät toisiaan, ihmisten ja/tai ajakohtien muodossa. 

Suomi synastria 13


Heitetään kivi veteen! Neptunus veden pinta luo mielikuvia, sitä selventämään tarvitaan Saturnus -konkreettinen kivi.
Suomi tarvitsee juuri nyt! Kykyä kiteyttää ikiaikaiset arvot uudelleen. On karsittava pois Saturnuksella vääränlainen identiteetti Suomen itsenäisyydestä.


Osa Suomen kansasta on tunnistanut ristiriidan. Keinotekoisen globalisaation hankkeen ja itsenäisyyden välillä eräänlaisena shakki-matti – tilanteena. Saturnus nimittäin haastaa Auringon lisäksi, Kuu Neitsyellä kansan yhteenkuuluvuuden tunteen ja päivittäiset tarpeet (talous) kuten myös Mars Neitsyen toiminnan** kaiken sen minkä puolesta ylipäänsä Suomi liikkuu - poliittiset päätökset etenkin - on johtanut kansalaisten ahdistukseen, ja syvempään kriittisyyteen!

Saturnuksen luoma jännitekulmaa valtion Kuuhun ja Marsiin vuosina 2015–2016. Kriittinen kohta on syksy 2016.                                                                                               * *liikenneministerin, sähköyhtiön ulkomaille myynti (caruna!), kapotaasi laki! ja kärkihankkeet!?


Auttaa, kun Suomen tilannetta vertaa yksittäiseen ihmiseen, joka tarvitsee vaikeassa tilanteessa kuuntelijan, psykiatrin, papin tai astrologisen käsitejärjestelmän selvittääkseen tunteensa ja ajatuksensa, samoin valtio, kokonainen kansa, tarvitsee jonkin välineen jonka avulla peilata kaoottista nykytilannetta. Se on tietenkin sanan- ja itsensä ilmaisunvapaus!


Kirjoitti poliittisesti sitoutumaton. Astrologinen tarkkailija, Tuija Uusitalo 13.8.2016