Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

Suomi nousuun II 2016

Suomi nousuun II

Ennen helmikuun loppua SUOMESSA MIETITÄÄN perusteellisesti omia toiminnan motiiveja: Valtion ja muun yhteiskunnallisen toiminnan rajoja monella tasolla:

YHTEISTYÖKUMPPANEITAMME ja SOPIMUSTEN UUDELLEEN ARVIOINTIA (EU). Näemme myös intohimoisia VIHANPURKAUKSIA ja KORVAUSVAATIMUKSIA. Kesäkuussa Suomen on rohkeasti luotava uskottava visio omasta suunnasta epäselvissä olosuhteissa! Velkaantuminen saatava kuriin, kun siirrymme kuluttamisesta itse tekemiseen. 

Tekeekö 99 vuotias Suomi täyskäännöksen vuonna 2016, vuosia kestäneen ajelehtimisen jälkeen?

SuomiKorkeuserot
ASTROLOGISESTI Suomi on muutoksessa kun itsenäisyyttä ja johtajuutta rassaavat Saturnus - Aurinko, väkivaltaan Mars, uudelleen tulkittuihin vaihtoehtoihin Merkurius ja haavoittavaan parantamiseen Chiron -teemat, vuosina 2016 – 2017 sekä syntymäkartalla että nk. edistetyllä kartalla.

SUOMEN HAASTEET liittyvät ensisijassa mielikuvien ja tosiasioiden kohtaamiseen: auktoriteeteista ja itsemääräämisestä, taloudellisten sitoumusten uudelleenarviointia, kansalliset resurssit ja yleisellä tasolla toiminnan esteiden poistaminen, tiedonvälityksen luonne, lasten asema, seksuaalinen koskemattomuus, koulutus.   


Pian satavuotiaalla Suomella on ollut onnea ja todennäköisesti sitä on jatkossakin. Kunhan tosiseikat hyväksytään jotka aikuistuvan, mutta epäkypsän nuoren tavoin, ovat vahingoittaneet meitä henkisenpääoman ja säästöjen tuhlaamisella vuosien 1986-87 jälkeen. Tällöin Saturnus oli edellisen kerran samassa kohdassa, jossa se on nyt vuonna 2016.


SATURNUS TUO SUOMELLE TOSIASIAT ESILLE, PIDIMME NIISTÄ TAI EMME. Kysymys kuuluukin onko Suomi kypsempi tekemään itsenäisiä (?) ratkaisujaan nyt kuin vuosina 1986-87, jolloin luotiin suunta  nykyiseen tilanteeseen, jota Sipilän hallitus yrittää selvittää. Edessä on aiemmin tehdyt tuskalliset, sosiaalisten ja taloudellisten virheiden vaikutukset, nämä jättämät avohaavat on tunnistettava ennen kuin voimme tehdä konkreettisia parannuksia. Suomi on tietenkin vain yksi tekijä maailmantaloudessa, kuten olimme Suomen itsenäisyystaistelujen aikanakin. Myös silloin muiden valtioiden taloudelliset intressit vaikuttivat ratkaisevasti kohtaloomme, kuten tälläkin hetkellä. Siksi valtion johdolta tulisi vaatia hyvää kokonaisuudentajua ja jonkinlaista lahjontaan johtavaa heikkoluontoisuuden arvointia.


MITÄ SUOMI VOI TEHDÄ NYT PAREMMIN, 29 vuotta myöhjemmin? Tämä vaatii lyhyen kertauksen: Aluksi Neuvostoliitto (NL) varmisti siis itsenäisen Suomen ensimmäiset vuosikymmenet, ettei Kokoomusta päästetty muodostamaan hallitusta. Kunnes 11/1986 kokoomuksen pj Ilkka Suominen vaati toimintakyvyttömän hallituksen eroa ja uusia vaaleja kevääksi jolloin syntyi (Holkerin) kokoomushallitus.

Saturnus oli Suomen Auringon päällä 1986-87, koko 1980-luvun jolloin maailmantalous oli muutoksessa. Rahoitusmarkkinat vapautettiin myös Suomessa. Suomalaiset pankit ja yritykset imaistiin ulkomaisen lainanoton piiriin. Kokoomushallituksen myötävaikutuksella, ei aikaakaan kun suomalaiset kotitaloudet ja yritykset olivat ylivelkaantuneet ja tämän seurauksena markkinat ylikuumentuivat joka johti meillä pankkikriisiin 1991. Niinpä velkojat "putsasivat" Suomen. (Sama kaava (?) USA:n asuntomarkkinakuplassa 2007.)
Tästä seurasi ongelmia: Suomen pankki ja pankkitarkastusvirasto eivät osanneet reagoida riittävällä nopeudella uudessa globaalissa kilpailutilanteessa, vaan joutuivat tukemaan pankkeja kymmenillä miljardeilla joita lopulta kaadettiin roskapankki Arsenaliin. Sitten 2000-luvun alussa valtion velkasaatavat (Arsenal) myytiin Aktiv Hansa ja C&A Finland OY:lle, nimellisellä 5 % hinnalla vaikka kaupan arvo oli 600 miljoonaa ja asiakirjat julistettiin salaiseksi !! Piste.


SATURNUS LIITTYY KONKREETTISUUTENSA VUOKSI RAHA-ASIOIHIN. Talouteen vaikuttavia muutoksia tehtiin siis Suomessa 1986-87, kun Saturnus oli valtion Auringon päällä. Siitä seuranneen pankkikriisin kanssa ajauduttiin uudenlaiseen tilanteeseen, aiemmin varmana pitämämme idän kaupan kanssa kun NL hajosi 1991. Näitä "konkrettisten valintojen" seurauksia korjailtiin vielä kun Suomen, edistetty Aurinko, siirtyi 1992 kollektiivisesti uhrautuvaan Kalojen merkkiin! Turhautuneet ”poliitikot” ahnehtivat valtaa "NL:sta päästyään" ilman kansainvälistä kokemusta ja hämmensivät sellaisen kalasopan jota Suomi ei ole vieläkään kyennyt kirkastamaan. Suomi jäi hölmistyneenä ajopuuksi, ja Suomen markka jätettiin kellumaan 1995, kun Sosiaalidemokraattien Ahtisaaren ja Lipposen hallitukset junailivat vuorollaan Suomea kohti Euroopan Unionia ”uudelleen imuroitavaksi” ja sitten Euro-valuuttaan (ilman kansanäänestystä!) ja sitten Lipposen I-hallitus 1995–1999 siivosi tehtyjä sotkuja; leikkaamalla kansalaisten etuuksia ja aloitettiin kansallisomaisuuden myynti ulkomaille. Mittaamaton Kiina-ilmiö nieli investointeja pohjattomaan kaivoonsa joka sopi osuvasti Suomen, edistetyn Kalat Auringon, henkeen uhrauksina jollekin kaukaiselle taholle.  

suomenSydanlippu


SUOMINEIDON JONKINASTEINEN KILTIN IHMISEN - OIREYHTYMÄ johtuu siitä että teemme sen minkä sovimme, vaikkeivät muut useinkaan toimi niin. Suomen vastuulla on tunnistaa muiden tavat: yrittää huijata, varsinkin nyt, kun Saturnus on Jousimiehessä, antamassa loistavan tilaisuuden luopua vääristä visoista, onhan se Suomen itsenäisyyden Auringon päällä 2016! Meidän haastettava väärät auktoriteetit! Suomen epävarmuus on väärän itsevarmuutta.
Aurinko symbolisoi: asennetta. Jousimiehen asenne on: vapaus omaan totuuteen - visioihin! Visioiden synonyymi on: harhanäyt, ja siten huolimattomuus! Yhteenvetona: kuinka Suomi säilyttää vapautensa jos on huolimaton tulevaisuudenkaavailujensa yksityiskohdissa, kuten se oli 1986-87..?


SUOMINEIDON ELINTOIMINNOT HEIKKENEVÄT jos myymme luonnonvaramme, kuin sisäelimemme. Eikä Suomi ole kauppapuoti, eikä liikeyritys, vaan kotimaa joka elää omilla maaperän tuotteillaan. Siksi alkutuotanto ja niistä jalostetut tuotteet omilla käsillä, omana tietotaitona on tärkeintä, kuten esimerkiksi tämän astrologisen tulkinnan tekeminen: Ihminen elää maansa omien resurssien (lahjojensa) ehdoilla! Se mitä täällä kasvaa, ihmiset mukaan lukien tai mitä jalkojemme alla on, kuten esim. malmi ja kulta jne., ne ovat meidän resursseja joita meidän tulee hyödyntää oman hyvinvointimme takaamiseksi. Siksi käsillä tehtävä työ, käsityö, osaaminen laajassa merkityksessä on se valuutta jota ei voi mitata euroissa, ei dollareissa tai jeneissä. Kansallisten resurssien ulosmyyntiä voi verrata elinkauppaan joita ilman ihminen ja kansakunta menehtyy. Tarvitsemme konkreettista tekemistä koska vain se luo henkisen terveyden perustan. Mutta jos työn, käsityön, tekijät ovat jossakin Kiinassa tai Timbuktussa niin mitä me täällä Suomi-nimisessä valmistavarakulttuurissa itse sitten teemme? Kuolemmeko pois vai joudummeko letkuihin makaamaan että ruumiimme elintoiminnot heikkenevät, kun emme tee mitään!  

Suomi ja proge 2016

 
ASTROLOGISESTI: ”KAKSI AURINKOA” SUOMEN oma 12/1917 ja EDISTETYN KARTAN AURINKO, aiheuttavat hyvin syvää identiteettikriisiä jonkinasteisena tarkoituksettomana eloonjäämiskamppailuna. Tätä vahvistaa se seikka, että molemmat Auringot ovat Skorpionin 8 – huoneessa: Olemmehan samaa ihmiskuntaa mutta samaan aikaan olemme yksilöitä, kuten kansakunta, kieli ja kulttuurialueita joita - ei ole - tarvetta tuhota! Olemme omia opettajiamme, gurujamme hyvässä ja pahassa, emmekä jonkin vääränlaisen kollektiivisuuden uskonto-, muoti- tai talousmafian osia. 


Suomen Auringon asema tarjosi jousimiesmäistä onnekkuutta kun rakensimme nuorta itsenäistä Suomea vakaan idänkaupan turvin, kunnes NL hajosi. Silloin 1992 meillä alkoi ”Aurinko Kalamainen” itsepetoksen aika ja kohtasimme toisenlaisen maailman, ilman kirkasta omaa visiota. Nyt kun myös edistetty Merkurius osuu 2015–2016 tarkasti samaan kohtaan, meitä haavoitetaan lasten ja nuorten kautta ja omalla älyllisellä rajallisuudella ja kyvyttömyydellä käsitellä kipeitä asioita, joita sielujamme viiltävät puska-raiskaukset kuvaavat. Samaten nyt tänäaikana tekemämme sopimukset, voivat haavoitta Suomea (esim. TTIP) lisää tulevaisuudessa.


Nyt 2016 Saturnuksen turvin voimme laittaa ankarat rajat koskemattomuutemme takaamiseksi ja lopettaa alistumisen muiden hyväksikäytölle. Ihan sama pidetäänkö meistä, riittää kun kunnioitetaan, Suomen omaa itsenäisyyttä!


KALAT MERKIN OPETUS ON: ILLUUSIOT JA ITSEPETOS JOTKA ESTÄVÄT NÄKEMÄSTÄ KOKONAISUUTTA! Kaikki kansojen väliset kriisit nousevat aina samasta omistus-vallanhalun juuresta: EU-yhteistyössä näkyvät pakolaisongelmat, ja nykyinen raha- ja talousjärjestelmä luodaan kuten kaikki talous-resurssi-ongelmat ja (bisnes-)sodat samasta tuhoavasta vallanhalusta. Ihan sama mitä äänestämme sosialistista vai kapitalistista järjestelmää tai puoluetta, koska rahalla saa myös vaalitulokset! Kenen etuja se ajaa, että meillä on edelleen selvittämättä kokoomuksen vaalirajoittajat?  

 
KUN MARS SIIRTYY SKORPIONIIN MERKKIIN 3.1., niin syyskuuhun mennessä koko Eurooppa on kaaoksessa "suunniteltuina kukkotappeluina". Esille purskahtelevat pinnanalaiset paineet ja salatut syvät motiivit, näkyvät primäärinä eloonjäämiskamppailuna ja brutaalina testosteroni ryöppyinä.

Josta saimme jo viitteitä kun Saksan poliisi kertoo (5.1.) 1500 pakolaismiesten joukon ahdistelleen ja ryöstäneen naisia uuden vuoden yönä Kölnin ”keskustorilla” sittemmin myös Hampurissa... Asia tuli viiveellä esille.. niin että Mars ehtikin siirtyä 3.1. Skorpioniin. Piilossa olevien asioiden ja toiminnan (rikosilmoitukset) esille tuloa, tämä sopiikin Mars Skorpioniin.

Ikäväkseni on todettava, että näitä tulee lisää.. riesaksi asti koska Mars on poikkuksellisen pitkään merkissä, 2.8. asti, ns. perääntymisen takia. Mars alkaa perääntyä 20. 4. Jousmiehen merkissä, ja Jousimies liittyy ulkomaalaisuuteen! Ja liitoitteluun, ja ylimielisyyteen, ja huolimattomuuteen.. Ja perääntyessään se vaihtaa merkkiä, takaisin Skorpioniin 28.5.: kesä- ja heinäkuu ovat vähäpukeista aikaa...

Viimeistään kesä-heinäkuussa paljastuvat todelliset ja kuvitellut uhat: intohimoiset taistelut, turhautuneet miehet ja sotilaat. Tiedossa on dramaattisia kohtaamisia ja kostonhimoisia vastustajia, ja paljastuu järjestäytyneen rikollisuuden eri muodot: kansainväliset pankit, rahoittajat, asuntomurrot, seksuaalirikokset, ja organisoidutaan uudelleen kansallisen turvallisuuden nimissä, ja kansalaisten ja heidän omaisuuden puolustaminen.. 

MARS VAIKUTTAA SUOMEN ASTROLOGISELLA KARTALLA nimenomaan ihmissuhteissa yhteistyöhön ja satunnaisiin kohtaamisiin: "mitkä ovat toisen, vastaantulevan motiivit, salaako ja piilotteleeko hän jotain..?" Epäluulot kasvavat puhuvat media, mitä haluaa. Syntyvät katupartiot Suomessa kuvaavat samaa ilmiötä avoimesti, kun Skorpioni mielellään huseeraa katseilta piilossa, salaa...

 
Kun Saturus on samaan aikaan Suomen Aurinkon päällä, Suomen on otettava ohjaat oikeasti kansakuntana omaa etua ajattellen, omaan hallintaan, vaikka ilman EU:n suostumusta. Koska Saturnuksella ryhdytään aina sanoista tekoihin, ellei heti alkuvuodesta, niin viimeistään toukokuussa jolloin tukahdutetut tunteet purkautuvat: piilossa olevat tekijät paljastuvat kaduilla ja kabineteissa. Mars ikään kuin tökkii salaisuudet pintaan ja Saturnuksella on pakko tehdä tarvittavat uudistukset talouden ja turvallisuuden alueilla: virallisen tason puolustus tarvitsee parempaa järjestäytymistä viimeistään 28.5 -30.6 välillä kun paljastuu lailliset sekä laittomat salaisuudet, brutaalit toiminnat: joukkojen järjestelyjä, ja ne jotka alkuvuodesta jäivät huomaamatta.  


SATURNUS ON KYSEISEN AJANKOHDAN AUKTORITEETTI
Toisin sanoen on tarkistettava uhkaako jokin itsemääräämistämme? Ellemme nyt ryhdy rohkeaan toimintaa itsenäisesti, tulee ulkopuolinen auktoriteetti se joille olemme velkaa ja he alkavat johtamaan meitä, kuten IMF ja Goldman Sachs -pankit.


SATURNUS HAASTAA, TAKA-ALALLA EDISTETTYÄ AURINKOA, VIELÄ VUONNA 2017. Virallinen Suomi ei voi enää jatkaa epäitsenäisellä itseänsä haavoittavalla kokonaisuudentajun puuttumisella, sopimusrikkomuksilla (Schengen, Lissabon), epäpätevillä asiantuntijoilla: ostetulla medialla, lahjotuilla politikoilla, koulutuksen alasajolla jotka kaikki haavoittavat itsenäisyyttämme tulevaisuudessa: lapsiamme.  


Suomi ei voi vaikuttaa ”globaaleihin virtauksiin” kuin vain omalla tontillaan - josta olemme vastuussa - itsellemme!!

Satrunus Suomen Auringon päällä aiheesta lisää


Astrologi, Tuija Uusitalo, 5.1.2016
Poliittisesti sitoutumaton

kuva, shutterstock