Astro Uutiset

Uutisia astrologian näkökulmasta

slide2
slide4
slide3
slide1

Mars ja Node Skorpionissa

 

Mars on hyvässä kulmassa Chironiin syyskuun alussa, sitten Mars lähestyy kuun loppuun mennessä, Kuun Noususuomua Skorpionin merkissä.

Tarvitaan itsenäisyyttä ja itseluottamusta.

Rohkeat virkistäytyvät sukeltamalla syvälle. Nyt on uskallettava jättää kaverit rannalle. Et tarvitse sosiaalista hyväveli- ja siskojärjestöä. Olemme siirtymässä vaakamaisen pinnallisista sosiaalisista verkostoista tositoimiin. Jos jatkat nyökyttelyä ja muiden huomioonottamista, putoat omasta kehityksestäsi!

Tuloksia syntyy, vain jo kohtaat omat pelkosi. Tunnista epämääräiset uhkakuvat.

Skorpioniin kuuluu syvemmän tason sitoutumiset. Useimmissa parisuhteissa ja avioliitoissa jaetaan rahat ja sama vuode, mutta se ei ole riittävä avioliiton perusta. Lähes jokaisen parisuhteen eron syynä ovat taustalla olevat pelot, joita ei tunnisteta. Skorpionin vaatii uskollisuutta ja täydellistä antautumista. Mustasukkaisuuden eri asteet ovat merkkejä osittaisesta täydellisestä tunneperäisestä epärehellisyydestä - antautua suhteelle.

Älä pakota muita tahtoosi. Älä myöskään itse vihkiydy toisen henkilön manipuloitavaksi. Älä ryhdy toisen halun tai intohimon kohteeksi, hingulle, mieliteoille tai tahdolle. Arvioi tarvitsetko tällaista sitoutumista? Huomioi käyttämättömät mahdollisuudet. Keskitä energiasi lujasti kohti päämääriäsi, vaikka kohtaisitkin matkallasi pelottavan pinnanalaisen maailman ja ihmisyyden varjopuolet. Ole erittäin avoin itsellesi, asioissa, joita olet tietoisesti vältellyt. Kuolemat, erot ja arvomaailman täyskäännökset ovat syväpuhdistavia ja vapauttavia. Kohtaa itsesi rehellisesti ja päästä irti pimeyden voimista.      

Syvien tunteiden ja pelkojen kohtaaminen onnistuu myös liikunnan kautta. Hiki pintaan. Tutki onko muilta saatu tunnustus rehellistä vai odotetaanko sinulta jonkinasteista sitoutumista. Ovatko periaatteesi vapautesi menettämien arvoista ja millä hinnalla ”myyt itsesi”? Intohimoiset suhteet ovat este vapaudelle tulla ja mennä, tehdä ja toteuttaa asioita, silloin kun itselle parahiten sopii. Elämän tärkein peruste on itsenäisyys ja itseluottamus joka mahdollistaa riippumattoman näköalojen vaihdoksen – tällä hetkellä.

Marsin ja Merkurius antavat paljon henkistä energiaa. Halutessasi puhtia riittää erottelukykyyn ja analysointiin joilla voit luoda ja omaksua uusia oppijärjestelmiä helposti. Tasapainon edellyttää elävää tietoa ja hyvää ajoitusta.

Räätälöimme uudenlaista muotia, sanoin ja kuvin, kuvateksteihin kietoutumalla. Kierrätyspaloista ompelemme käyttövaatteita. Väreinä maan mustaa ja verenpunaista, onhan Mars edelleen Skorpionissa.

                                                                                                    Tuija Uusitalo 9.9.2012 klo 20:05.